Fri. Feb 23rd, 2024

U hebt toegang tot het Crypto Boom-platform via uw desktopbrowser of een mobiele app. In plaats van standaard Meta Trading 4 of 5 platformen, implementeert de broker zijn eigen platform.

Het webgebaseerde handelsplatform is vrij intuïtief en goed ontworpen. Het is ongelooflijk gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te navigeren, dus zelfs handelaren met minimale ervaring kunnen het zonder veel moeite gebruiken. Gezien de uitstekende functionaliteit komt het niet als een verrassing dat het platform wordt geprezen in tal van Crypto Boom beoordelingen.

Lees hier meer: https://www.indexuniverse.eu/nl/crypto-boom-ervaringen/

De lay-out is zeer goed georganiseerd. Aan de linkerkant ziet u de watchlist van de activa die u volgt. De lopende orders en vorige aankopen staan ernaast. Als u uw transacties wilt wijzigen na het volgen van live trends, kunt u dat daar doen.

Het hoofdgedeelte van het scherm toont een gedetailleerde grafiek van de activa die u volgt. Aan de rechterkant kunt u tips of video’s zien.

Als u ze nodig hebt, kunt u koerswaarschuwingen en meldingen over orders, essentieel nieuws of margin calls instellen. Deze verschijnen als pop-up berichten.

Is er een klantportaal?

Crypto Boom biedt een duidelijke en overzichtelijke portefeuille en gratis rapporten. Om ze te beoordelen, moet u op uw gebruikersnaam klikken en vervolgens de optie “Rapport” kiezen. Daaronder kunt u uw saldo, winst of verlies, aangerekende of verdiende rente (swap-punten), en andere belangrijke informatie bekijken.

Handelskosten

De broker staat bekend om zijn transparantie. Het prijzenplan is duidelijk, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over verborgen kosten of commissies bij Crypto Boom.

De transactiekosten voor beleggingen en ISA-rekeningen zijn onbestaande. Crypto Boom rekent nul commissie op aandelen en ETF’s. Dit geldt echter niet voor de CFD-rekening.

U hoeft zich ook niet veel zorgen te maken over niet-handelskosten, aangezien de brokerage er bijna geen in rekening brengt.

In tegenstelling tot andere brokers betaalt u geen Crypto Boom inactiviteitsvergoeding als u een tijdje inactief bent geweest.

Wat u echter in gedachten moet houden is dat u een stortingsvergoeding van 0,7% in rekening wordt gebracht als de totale som van alle stortingen die u hebt gedaan hoger is dan $2.000. Dit geldt echter alleen voor stortingen via de elektronische portemonnee. Als u kiest voor een overschrijving, betaalt u niets.

Omgekeerd hoeft u zich geen zorgen te maken over uw geldopnames. Deze zullen nooit in rekening worden gebracht, aangezien er geen Crypto Boom opnamekosten zijn.

Crypto Boom mobiele app

Samen met een hoogwaardig webplatform heeft Crypto Boom ook een uitstekende mobiele app. Net als het platform is deze intuïtief en eenvoudig te gebruiken en te begrijpen. Alle informatie wordt weergegeven in een grafiek die u op uw scherm ziet.

Om te schakelen tussen secties en activa, hoeft u alleen maar te vegen. Als u prijswaarschuwingen en meldingen wilt instellen, toegang wilt tot forums, rapporten of educatieve video’s, kunt u dit doen vanuit het hoofdmenu.

De app is beschikbaar voor Android en iOS. Helaas is er geen Crypto Boom Windows-app.

By admin